Benjolan pd payu dara

Hai moms semua.. nak tya pendapat, sy ada benjolan pd payu dara , ptg smalam baru prasan rs sakit bila sentuh. sy risau tkut2 tu tumor😢. adakah ada kaitan dgn sy blum dtg period dr lepas bby lahir, skrg bby dh 7bln atau pengambilan pil perancang?

1 Balas

Maaf puan, saya pun kurang pasti tentang ni. Mungkin puan boleh tanya nurse / doktor masa check up baby nanti. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye. Aamiin🤲🏻 #TAPsupermoms