Susah nak klimaks

Hi mommies , Saya nk tnye , sejak preggy 15weeks ni , kenapa saya susah nak capai klimaks eh ketika bersama suami , kadang suami nk teruskan , tapi saya yang give up . Sbb letih pun satu hal juga .. tapi mmg susah nk klimaks ketika bersama .. ada ke mommy yang lain macam saya juga ? Sebab saya preggy anak first , jadi takde pengalaman . Thnk you :)

13 Balas

Mcm saya bila masa hamil keinginan utk bersama tu sentiasa ada tak kira siang atau pun malam, kadang suami balik yg letih nak layan saya.. Bila tanya mak, drg cakap ikut orang juga kadang-kadang ada yg tak larat lagi nak bersama masa hamil dan ada juga masa hamil yg nafsu nya semakin berkeinginan sex yg kuat.. Bak kata org tua-tua klu pun tak dapat bersama dapat cuit atau pegang pasangan itu pun dah memadai melepas rindu dan keinginan.. 😁😁😁😁

Oh tu normal sis. Otak tengah pening lg tu sbb byk bnda nak kena fikir. dengan keadaan baru badan kita yang perut membesar, perubahan hormon, penambahan berat badan lagi. Bagi masa kat badan nk biasakan semua perubahan ni. Mungkin akan pulih atau tak kan pulih sampai bersalin.. Tengok atas orang

Hormon tu. Tengah preggy ni macam². Kadang² senang dan cepat sangat stim bila suami sentuh. Kadang² rasa menyampah pula suami asyik nak je. Libido pun rendah. Layankan je laa. Yang penting lepas untuk suami. Kita lepas pantang nanti bari mikir nak klimaks.

Haha.. At least ada bersama.. Sy ni ha.. Tak terpikiaq langsung nk bersama ngan suami.. Anak pertma, nafsu langsung xdak🤣🤣🤣.. Masing2 risau baby kt dalam.. Mmng x kepingin lngsung da🤣

Ye lah. Rasa tak mcm sblm pregnant. Cecair vagina pun kurang. 😂

Mngkin sbb pregnant kot...lgipon time pregnant ni kn hormon kite xmnentu,

Mcm sy takde mood sgt nk bersama 😂 😂 sbb mudah letih.

Sy lain plak..sy yg goda suami🙈🙈

Mybe mau ganas2..tapi bahaya buat kndungan..

suami kena banyak lick baru sampai

4y ago

gbs