Baby 4bulan 2hari

Hi mommies saya nk tnya sejak 2 hari anak saya selalu tkhbiskn susu skrng dia akn minom 5oz setiap 3jam tpi lepas cucok haritu dia tkkan hbiskan akn tinggal 1oz or stgh oz je pastu saya buat 4oz je oky la tpi kdg hbis kdg tkhbis knpa ye nk kena tkar Susu ke ek? Dia tkdemam ke ape active je mcm selalu berak semua okeh pls bgi tips boleh tk?😅😭

1 Balas

xde apa tu. as long as dia minum susu, dia aktif and poo ok.