UPT positive

Hi mommies , saya nak tanya upt ni boleh dipercayai ke ? hehehe sebab takut kena scam . perlu repeat test berapa hari pulak ya untuk kepastian . period saya mmg tak regular . so last period 25/08 haritu . Saya test upt pagi tadi pukul 5pagi , sebab dua tiga harini rasa mcm perut cramp pastu sakit pinggang 😅 ##bantusharing #uptpositif

UPT positive
15 Balas

InshaAllah ade ni.. sama macam sy naik 2 line, tp samar2.. Sy cek sebab rasa pening2 melayang camtu.. Alhamdulillah skrg dah 25weeks.. Nanti lg 2 hari repeat lg guna jenis cassette pulak..