UPT positive

Hi mommies , saya nak tanya upt ni boleh dipercayai ke ? hehehe sebab takut kena scam . perlu repeat test berapa hari pulak ya untuk kepastian . period saya mmg tak regular . so last period 25/08 haritu . Saya test upt pagi tadi pukul 5pagi , sebab dua tiga harini rasa mcm perut cramp pastu sakit pinggang 😅 ##bantusharing #uptpositif

UPT positive
15 Balas

Alhamdulillah positif.. Sama mcm sy last period 31/8..skrng kndungan dh nk masuk 15 weeks

6mo ago

Nnti awk pergi scan tau, sbb kalau ikut tarikh period tu awk mcm lbih 15 minggu, baby terang2 dh blh nmpak hehehee jaga diri baik2 mommy 🤍