pregnant 33w3 days

hi mommies saya nak tanya , normal ke kalau kita baring kan then rasa kebas ii dekat perut belah atas . maksudnya bawah payudara kita . lagi satu kadang tetiba rasa ngilu dkt bawah tu macam dia tengah gerak ii . bila kita cakap ngilu dekat baby dia buat lagi bagi mommy dia rasa 🤧

1 Balas

Normal tu...sy pula time duduk lama2 rasa kebas bhgian tu...terpaksa la berbaring utk mengurangkan rasa kebas...ngilu dekat bawah pun selalu jga sy rasa😅due sy 28/10

2y ago

😄😄