ngilu dekat ari2 4 weeks 5 days

hy mom semua,saya nak tanya memang kadang rasa ngilu dekat ari2 ke kalau tengah pregnant 4 weeks 5 days?#SeriusTanya #firstmom #bantujawab

2 Balas

Tu tanda2 perlekatan pada dinding uterus. Selagi tiada keluar darah fresh yang banyak, jangan risau. Ngilu still normal. Inshaa Allah.

4w ago

Pregnant dh brp mggu? Ada sakit bhg bwh perut x masa kluar drh tu? Sbaiknya cek kt klinik. Mnta scan. Sbb simptom bbeza utk ibu2.

pengalaman sy ya, mmg ngilu² and cramp area bawah perut tu. kawan pun cakap benda y sama, mmg mcm tu

4w ago

ouhh ok2 thankss