Hidung berdarah & nak pitam

Hi mommies, saya nak tanya kalau ada sesiapa yg pernah experience benda yg sama. Sekarang saya dah masuk 2nd trimester alhamdulillah takda apa2 alahan, beberapa minggu lepas saya baru buka buku pink. Bacaan darah semua ok & dapat supplement obimin. Tapi lately ni saya selalu pening, hidung berdarah & ttbe nak jatuh pitam. Adakah sb supplement yg saya consume tak sesuai dgn badan atau mmg normal bila masuk 2nd trimester?

1 Balas

Better pegi check dr. Myb darah rendah. Jaga makan selalu sis. Next checkup bagitau kk semua masalah ni