Masalah flat head

Hi mommies saya nak tanya, Anak saya baru sebulan 22hari dan perasan kepala belah kanan mcm flat sikit. Ada ke cara utk bentukn balik ? kalau guna bantal anti flat head tu berkesan ke 😌

2 Balas

kalau experience akk sy yg ad baby kepala bulat, die dri masa lahir baby tu tk bgi bantal apa2 pun, biar je baby tdur tpi kita kena sering pusing kanan pusing kiri tukar posisi baby tu before dia boleh tukar2 sorg, smpai 2 tahun pun anak die tidur tanpa bantal dan cantik kepalanya bulat. banyak bca doctor ckp tk payah bantal tuk baby, rajin2 tuk tukar2 position tidur dia je begi elakkan flathead

Cari bantal yg sesuai utk anak..klaw blh cari bantal yg anti flat head tu utk tegakkan kepala..beli kat on9 shopee n lazada pun ade,murah jew dri beli kat kdai mhal..ank sy mse lahir mcmtu gak bila dh guna bantal anti flat tu trus ok kepalanye..