Masalah flat head

Hi mommies saya nak tanya, Anak saya baru sebulan 22hari dan perasan kepala belah kanan mcm flat sikit. Ada ke cara utk bentukn balik ? kalau guna bantal anti flat head tu berkesan ke 😌

2 Balas

Cari bantal yg sesuai utk anak..klaw blh cari bantal yg anti flat head tu utk tegakkan kepala..beli kat on9 shopee n lazada pun ade,murah jew dri beli kat kdai mhal..ank sy mse lahir mcmtu gak bila dh guna bantal anti flat tu trus ok kepalanye..