Flat Head Sindrom

Hi. Cmana nak mengatasi flat head sindrom ya? Baby 2 bln. Ada yg kata guna bantal yg ada lubang tengah tu tapi confuse pulak ada yg cakap klu pakai bantal nt blh risiko kena sids..betul ke pki bantal nt ada risiko kena sids

2 Balas

Tu yg research ckp la.. Klu tak nak baby kena sids bendung dia masa tdur.. bby sya pkai bantal brlubang tu.. Alhamdulillah shes okay.. 😊 Tak bedung pun.. hehe sbb dia tak suka kena ikat 🤣

*bedung baby