PROBLEMS SCAN BY DOC

mommies! saya nak bertanya. baru ni saya pi klinik untuk buat pengesahan pregnant. mcm biasa doc tanya bila lewat period , bila check upt apa semua. saya bgtau la doc dgn detail. saya kawen 12/5 , hari first period 5/5 dan last period dalam 8/5 . saya check upt 9/6/2022 yg clearblues saya dh pregnant 2-3w. tapi bila ikut tarikh kiraan period saya dh 5weeks+ tapi bila dokter scan , x nampak. kantung pun x nampak. tapi saya double check byk kali , clearblues yg line pun saya test , yg digital weeks pun saya test. semuanya positive pregnant. adakah saya banyak lemak sampai doc scan pun x nampak / saya mmg x pregnant ?? atau masih baru lagi / kiraan period saya salah ? mommies , saya buntu. tlg saya !! 😭😭😭

8 Balas

Hehehe sama lah mcm sy. Scan tk nmpak doktor confius yea ke pregnant. Dan buat test urine br doktor pcaya. 3hari skali sy buat test sendiri. Ni tgh tgu 9mgu br nk g scan