Gelisah

Hi mommies, saya mengandung lebih kurang 5 minggu, tadi sya ternmpk sedikit lendir darah di seluar dlm, lepas sapu dengan tisu, ade kesan sikit2, tu tndanya apa ye? Saya risau lah.. Tp sya tiada sakit apa2..

1 Balas

better ambik keputusan ke klinik berdekatan report situasi ni.. xboleh dibiar.. x normal pun jika ada pendarahan walau sikit. awal2 ni baik pergi segera ke klinik. doktor dpt kesan awal jka ada msalh dengn kandungn sis