najis bayi saya ada darah sikit2

hye mommy's ,blh tnya bayi sya berusia 1 bulan , tpi tadi dia berak najis dia ada sedikit wrna merah ,dia minum susuformula ,...najis dia cair , blh bg sya pendapat apa ptut sya buat😭 ,sya risau#ingintahu #bantusharing

4 Balas

assalammualaikum, jd mcmana keadaan anak sis? Kalau sy blh tau, anak berak campur darah d sbbkan apa ya?

2y ago

Macam anak saya kerap jugak berak ade darah sikit sikit. Jumpa doktor. Doktor kata usus ade alahan dengan makanan yang ibu makan sebab anak saya fully bf. Macam makan pedas ke macam tu la.

Hai mommy. Boleh bawa anak jumpa doc pediatric.

Boleh saya tahu baby minum susu formula apa?

2y ago

susu dupro😢

bawak jumpa doctor, tak normal tu