Menaikkan nafsu ketika hamil

Hi mommies saya malu nak tanye tapi boleh bagi pendapat tak, normal ke ketika hamil kita tiada langsung nafsu utk bersama? Keinginan tu ada tapi bila bersama saya sakit dan tak mahu teruskan, ade tips ke utk ibu mengandung naikkan nafsu??

1 Balas

hi 😊 normal ketika hamil tiada nafsu tapi keinginan tu ada huhu, selalu sy yg mintak sbb suami takut & penat bkerja..posisi main peranan, klau kita bareng terlentang sakit, boleh mengiring/doggy style sorry ya agak lucah 😅 beli pelincir, klau dh sakit xrasa best susah nk kuar air jdi tmbah sakit..