Pergerakan baby

Hi mommies, saya first time pregnant and currently 19weeks. Boleh tak bagitau rasa pergerakan baby tu macam mana ye? Sebab keliru kadang2 rasa sakit macam krem tapi ada masa2 tertentu and dekat satu tempat je. Sakit dia Tu macam rasa pedih kena cakar. Tu salah satu pergerakan baby ke? Nak2 pulak skrg ni puasa kan. Bile berbuka minum air orang kata boleh rasa, tapi saya tak rasa apa2 pun 😭

1 Balas

gerakan baby tak sakit kalau masih awal. tu mungkin cramp/contaction palsu. 19w mmg masih awal nak rasa kuat gerakan. time tu selalunya rasa mcm buih buih je dalam perut