Tips Alahan

Hi mommies saya first time mommy. saya baru 6w 5hari tapi alahan dah datang dulu antaranya rasa angin kat perut buat mual 24 jam dan hilang selera makan. muntah tapi tak kerap. saya da try n error macam macam makanan untuk bagi hilang mual tapi semua tak menjadi. saya rasa hilang semangat sebab terlalu penat sangat badan. ada tak tips untuk elakkan alahan dan angin? atau makanan2 lain yang boleh melegakan.

2 Balas

Saya pegi jumpe Dr utk mslh angin tu… doc bagi ubt liquid yg selamat utk ibu hamil 10mggu kebwh dan doc bg probiotic utk kawal bloated tu

tiada tips.. sabar shj.. ada org smpai beranak alahan..