Anak 3 bulan kurang menyusu

Hi mommies, saya first mom. Nak tanya is it normal anak baru masuk 3 bulan kurang menyusu ? Dari 4oz dalam 2 jam jadi 1oz dalam 4 jam. Btw anak saya fully formula. Before this dia tak sihat tapi okay je menyusu. Lepastu baru jadi macamni, dan badan dia nampak semakin susut. Help me pls 🙏🏻

1 Balas

dah brp hari mcm ni? klau dh 3 hari masih sikit je minum susu n anak pun kurg aktif kurg kencing segera ke hosp ye. keep je offer susu dkt anak. label susu mmg suruh bg 4 oz ke utk 2 bulan?