Ikhtiar untuk mengandung

Hi mommies, saya diagnoses dengan tube fallopian blocked dan akan proceed dengan laparoscopic surgery next month. Mintak Jasa mommies untuk doakan supaya surgery saya berjalan dengan lancar dan berharap tidak kritikal dan mampu mempunyai zuriat. Amin.

6 Balas

semoga urusan awak dipermudahkan. semoga allah kurniatkan zuriat buat awak dan husband❤️

sorry Tanya. kalau boleh tahu, awaknada symptoms apa2 tak sebelum tahu tiub tersumbat?

12mo ago

noted. thank you

awk ttc berapa lama ye? ada apa2 simptom x..keputihan byk ke

Semoga urusan sis dipermudahkan Allah SWT. Aaminn

semoga dipermudah urusan

Amin