Normal ke?

Hi mommies, saya dah 9w dan pregnant twins. Tak ada apa2 alahan lagi tapi ada keputihan berdarah. Adakah itu normal?

2 Balas

Kita sama lah dpt twins,Tp sy dah 11weeks😂 saya weeks ke 4-9 je alahan bau,tak muntah ape cuma xblh bau tumis bawang😂 Bila dh masuk 10weeks alahan tu slow2 hilang dan boleh masak balik dah😆

1y ago

Dua kantung berapa uri sis? Mcm saya ada 2kantung jugak Tp still kongsi 1 uri.tu dikira kembar seiras jugak

Kalau dah ade bleeding ke spotting tu x normal ye. Better refer doctor trus

1y ago

Thank you sis 😘