Moral support

Hi mommies. Saya cuma perlukan moral support. Saya tengah kandungkan anak luar nikah, dah nak masuk 8 bulan. Tapi baru buka buku pink 2 minggu lepas. Mujur misi atau dr tak bising sebab mereka faham keadaan saya. Sekarang keperluan baby satu apa pun saya tak beli. Saya kecewa dengan diri saya seolah saya lewatkan tanggungjawab saya pada anak saya. Orang lain bahagia pergi check up beli itu beli ini untuk baby tapi saya tak. Sepanjang saya mengandung tak ada siapa pernah tanya saya okay atau tak, ada mengidam apa-apa tak. Saya sedih, saya kecewa dengan diri saya sebab saya tak jadi ibu yang baik walaupun bayi masih belum lahir lagi. 😭💔

1 Balas

be strong ya. belum terlambat lagi nak prepare barang baby. beli ikut kemampuan, asalkan kita dah cuba beri yg terbaik utk anak kita.