Boleh buka buku pink tak?

Saya bawah umur. Saya boleh ambik buku pergi dgn bf saya punye emak tak? Sebab parents saya takde support.#pleasehelp

4 Balas

awak pergi je klinik lagi bagus kalau ada gmbr dah scan bawa pergi klinik paling² diorg akan tanya dah kawin ke belum kalau belum dia akan minta gmb ukuran pasport dengan salinan ic je, kalau dah diorg minta sijil kahwin semua lah. jangan risau awak pergi je klinik cari org yang dapat teman awak. insyallah dipermudah kan yang penting awak ada pink , saya minta maaf kalau ada buat awak terasa hati ke apa.

ya dik.. adik pergi ja klinik boleh buka buku wlpun xkawin cuma nurse akan tny la mklumat yg perlu.. jgn x pergi nurse tetap akan terima jgn takut.. semoga dipermudahkan segala urusan ya dik..

Ya bole. Nurse akan terima walaupun x kahwin. Usah risau. In fact the nurses will give extra care to you.

2y ago

saya takde support dari parents saya dgn Rumah bf saya.kalau saya pergi sendiri ada dtg apa² masalah tak?

Boleh rsnya. Kalau tak pasti cuba call kk