Bleeding mcm period

Hi mommies saya confuse la.. kenapa saya bleeding mcm period.. strt khamis ada spotting lepas tu rancak pulak mcm period sampai semalam keluar seketul blood.. saya pegi scan doc cakap baby still ada with heartbeat.. tapi kenapa hari ni still ada bleeding but light sikit dari semalam.. ada sesiapa tau punca kenapa saya mcm ni 😭please help #newmom #firs1stimemom

6 Balas

saya dh pegi hospital.. rupanya mmg saya gugur satu baby.. baru tau jugak rupanya memgandung twin.. alhamdulillah rasa mcm dapat peluang ke dua dari Allah.. tapi still spotting sampai hr ni.. doc cakap masih threatened miscarriage jugak.. tgh on dupaston.. semoga ada rezeki saya dan suami kalini 😭

2y ago

Allahu. Sabar ya syggg. Doa bnyk2 dan semoga baby membesar dgn sihat

sy bleeding ari isnin..skli sakit blkg dgn bawah perut..terus g hosp..scan kt perut x nmpk ape .lps tu terus scan kt bawah .br nmpk bby...doct ckp threatd miscarriage..tp xde bg ubat pape pun .repeat scan 2 week kt kk plk .skrg ni kaler brown je..xbyk .

saya pun sama bleeding keluar seketul darah, saya pergi hospital and Dr bagi ubat duphaston and kena ada appointment lagi 2 minggu. apa apa pun awak pergi hospital utk check yaa. semoga semua dipermudahkan ❤️

Better terus pegi hospital. Sy haritu first pregnancy mcm ni. Pegi klinik kata takde apa sekali scan hospital dh pecah jd anggur

Hai awak.. tolong pergi emergency terus yaa.. if dah mcm ni, tak payah pegi klinik.. mohon direct ke emergency..

baik sis trus pegi hospital je sis. bahaya Tau kalau bleeding.