Ubat iberet

Hi mommies, saya baru tukar ubat dari zincofer ke iberet. Zincofer tu memang takboleh masuk sebabtu saye nak tukar so doc bagi iberet . Baru makan 2 biji tapi ( 2hari , sehari sekali sebab pagi dan petang takmakan so takambil 2 biji sehari ) najis warne hitam ( cirit ) dan setiap kali mandi saye akan masukkan air dalam hidung kemudian hembus , saya perasan ade darah sekali dengan tahik hidung . Normal ke kalau makan iberet jadi macamtu ? Reason saye makan sebiji shari je sebab ubat tu terus buat saye pening yang amat sangat selepas makan , jadi betul betul nak tidur je saye akan ambil . Mohon share pengalaman korang . Saye first time mom

1 Balas

najis hitam tu normal. hidung berdarah pun normal sbb perubahan pd aliran darah dlm bdn. cuma yg x normal is diarrhea dan pening kepala. klu berterusan blh try ubt lain yg ada jual di farmasi