Susu materna terbaik?

Hi mommies saya 4w pregnant alhamdulillah. Saya nak minta cadangan dan pendapat susu materna apa yang terbaik untuk perkembangan janin? Jika boleh nak yang berperisa coklat/strawberry. Tekak tak nak terima susu putih 😭 #ingintahu ##firstbaby #1stimemom #pregnancy

3 Balas

Susu materna sebenarnya optional saja. Minum susu HL pun dah mencukupi utk dpt all the important nutrients 😊

msa prgnnt dulu..awl2 sy mnum enfamama...lps tu..dutch lady low fat...sampai la bsalin..

Try susu hl coklat sis , sedap bagus untuk hb🥰