Worried/1st child/

Hi mommies, sape penah ada pengalaman macam sy. which is ni dah kali ke 3 kelua darah. Sy pregnant 10minggu. 1st kelua darah masa 6weeks. Then 8weeks. Ni kelua lagi. Masa mula2 dy kelua sekali je. 2nd time 2 kali. Kali ke 3 ni baru tejadi n masih tengah pantau. Pegi jmpe dr scan baby semua OK. Risau lak kali ke 3 ni beserta lendir. Discharge keputihan byk sampai warna macam susu basi. Hmm risau nya sy. #firstbaby #advicepls #bantusharing #mommybuntu

1 Balas

jika berlaku lg better puan pergi hsptl asap utk dptkan rawatan..dan bykkn bedrest..jgn stress..bykkn berehat..jgn buat kje2 berat...jgn brdri terlalu lm .. mkn mknn yg brkhasiat ..mg dpmudahkan segalanya. aamiin