Ubat Duphaston/ Ubat kuat rahim

Hi mommies. Sape kat sini pernah diberi oleh doctor untuk makan ubat duphaston? Kebiasaannya sampai kandungan berapa minggu ya doctor advice untuk makan ubat duphaston. Tq mommies ❤️#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

19 Balas

saya dari anak 1st smpai anak ke-3 saya makan tp anak 1st tu sy makan atas saranan doc sbb ada keluar spotting + rahim x kuat sgat masa tu so utk protect baby dlm kandungan saya... masa 1st baby sy mkan sy 14week yg 2nd x makan sangat sbb tak berapa teruk pun 1 papan tu pun x habis... yg 3rd baby ni masa awal trimester jek utk langkah keselematan lepas tu tak ada makan dah