Ubat Duphaston/ Ubat kuat rahim

Hi mommies. Sape kat sini pernah diberi oleh doctor untuk makan ubat duphaston? Kebiasaannya sampai kandungan berapa minggu ya doctor advice untuk makan ubat duphaston. Tq mommies ❤️#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

19 Balas

Selalunya ikut doctor punya prescription. Sy keluar spotting masa week 13 and doc bg ubat duphaston utk mkn 3 kali sehari, utk 2 minggu. After 3 weeks baru sy ada follow-up dgn gynae utk check balik. So far bila dh mkn duphaston kandungan okay and spotting takde dh, Alhamdulillah.