Ubat Duphaston/ Ubat kuat rahim

Hi mommies. Sape kat sini pernah diberi oleh doctor untuk makan ubat duphaston? Kebiasaannya sampai kandungan berapa minggu ya doctor advice untuk makan ubat duphaston. Tq mommies ❤️#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

19 Balas

Sis ada bleeding ke? Kalau bleeding semasa pregnant kena segera ke hospital. Doktor mungkin akan beri ubat ini jika perlu. Sis kena dptkn nasihat doktor krn ini ubat terkawal.