Enfalac Baby Gentlease

Ada tak mommy2 sini yg bagi baby minum susu Enfalac Baby Gentlease. Berat anak naik cantik tak? Anak saya takde masalah kesihatan, guna susu gentlease sebab ada Partially Hydrolyzed Protein (senang dihadam dan hampir menyerupai susu ibu) masa baby sebulan saya guna susu dupro berat naik sekilo. Ni guna gentlease berat naik 800g jer. Okay tak tu mommies?#firsttimemom #advicepls #firstbaby

2 Balas

Pki jgk kejap tapi bb xnaik jgk..ank sy lahir xcukup brt 2kg je lahir…sy tukar snow…cpt naik..tapi susu kne try n error..takut ok gn sy tp xngam dgn ank awk.,

sy guna gentlease 3 bln saja. berat ank naik 600gm dan hmpir line kuning. terus tukar fm lain.