susu formula

hai ibu2 sy mahu tukar susu anak.sblom ni enfalac .ank dh 6 bln lbih.tggu setahun mhu tukar susu lain..any suggestion utk susu formula yg lain tak..ank ok je minum susu enfalac..tk thu nak bgi susu apa.

2 Balas

Kalau anak okay dengan enfalac tak perlu tukar mommy. Kalau nak tukar susu, kena back to square. Try and error

Lepas setahun anak dah tak perlu susu formula, bagi susu full cream utk ank boleh tgk ig dr amalina