Pemakaian Barut - Sampai Bila?

Mommies here - Sampai bila anda pakaikan barut untuk baby anda? Saya fikir2 artikel bawah make more sense tapi saya tetap nak tanya pengalaman mommies kt sini. https://www.majalahpama.my/penggunaan-barut-bedung-sedu-hair-band-pada-bayi-doktor-terangkan-bila-keperluannya/

3 Balas

saya hari ke 25 pantang dah berhenti pakai barut .. panas pastu bila dukung merah jd kulitnye .. bila dibuka dia lg selesa. Pakai pun barut naik ke atas selalunye

Pakai hingga tak muat 😅 anak saya cepat semangatnya. 2 bulan je muat. klu pakaikan jugak dah naik sampai ke dada 😅

Sy pakaikan barut ade la 3-4 hari. .lps tu xpakai dah😊

4y ago

Skrg cuaca pns...kesian nk pakai byk2 lai...barut.baju...bedung...lagipon bila pakai barut...barut tu slalu lari naik ke atas xpon ke bwh😅