Pemakaian Barut - Sampai Bila?

Mommies here - Sampai bila anda pakaikan barut untuk baby anda? Saya fikir2 artikel bawah make more sense tapi saya tetap nak tanya pengalaman mommies kt sini. https://www.majalahpama.my/penggunaan-barut-bedung-sedu-hair-band-pada-bayi-doktor-terangkan-bila-keperluannya/

3 Balas

Sy pakaikan barut ade la 3-4 hari. .lps tu xpakai dah😊

4y ago

Skrg cuaca pns...kesian nk pakai byk2 lai...barut.baju...bedung...lagipon bila pakai barut...barut tu slalu lari naik ke atas xpon ke bwh😅