Gerakan seawal 14 weeks, NORMAL?

Hi.. Mommies ! Salam terakhir 10 Ramadhan🥰 Nak tanya, td lepas berbuka baring² sekejap.. pastu rasa mcm gelombang kat perut,, geli² sket dia denyut.. Ada ke seawal 14minggu sudah dapat rasa gerakan si kecil ni?? 😍🤗 Just Sharing Your Opinion ya ! 🌹🎉 Thank you 😇

4 Balas

Ye blh jdi..ada org awal2 dh rasa..ada yg 20w keatas..klau sy dlm 15w dh rsa halus2…

sye duk pun seawal 15week pun dah rasa jugak .. like butterfly gitu

yee awal ni memang rasa macam ada bubble dalam perut 😍