Sleep Regression Pada Bayi

Mommies, pernah dengar tak 'Sleep Regression' pada bayi? Haa, masalah ini boleh berlaku pada bulan-bulan tertentu. Si Manja pada waktu itu akan mengalami beberapa fasa yang mendorong pada sleep regression ini.

Sleep Regression Pada Bayi
9 Balas

jadi kenapa dengan sleep regression, Sy tak faham.. apa jadi bila baby umur aeperti dlm gambar? kalau Gigi baru nak tumbuh jadi kenapa ye?

My baby is turning 4 months soon and I don’t know if I am ready yet

pernah kena dn Alhamdulillah baby dpt tdo semula dgn lena

👌🏻

Pernah kena.

Pernah dan cakna

👍🏻

👌

👍