38w5d Gerakan baby slow (20Jan22)

Hi mommies! Perlu ke saya risau kalau rasa gerakkan baby slow mulai smlm. Cukup gerakan, tapi lambat dari biasa pastu slow sgt rasa baby tendang & gerak. Perlu ke nak pergi hospital?

3 Balas

Ikut instinct mummy sis. Kalau sis rasa tak okay, better check. Itu lebih baik dan lega je rasa lepas check. So far ada rasa mengeras ke? Sy bersalin 38w sebab baby kurang gerak and rasa mengeras setiap 5min. Doc check dah buka 1cm. Esok pagi terus bersalin alhamdulillah 🙂

Saya rasa benda yg sama harini / 38 w 6d, awk pg hospital terus ke??

ikut instinct