Yogurt untuk bayi

Mommies pena bagi yogurt untuk anak sembelit? Menjadi? Ke lagi buat sembelit?

4 Balas

Usia anak awak? Konsep makanan ni kena try and error. Anak saya tak pernah sembelit makan yogurt.

5mo ago

Sama-sama

Anak saya pon sembelit. Dah bagi makan buah, sayur, still tak jalan. Nanti nak try bagi yogurt la

yogurt untuk sembelit ke.. baru tahu . tk pernah bagi. dah cuba bg buah naga tk

5mo ago

yogurt ada probiotics. amek yg 0 la bkn yg campur buah tu tu byk gula. pilih full fat, greek yogurt.. tp kena try dulu sikit. kot anak allergy

try & error. ikut penerimaan anak.

5mo ago

Okay baik, terima kasih