34 week masalah sembelit

yogurt bliss bagus tak utk ibu hamil trimester 3 ?? bgus tak untuk masalah sembelit??#firstmom #ingintahu #pleasehelp

6 Balas

amik ostenutrix shaklee 4biji sebelum tidur setiap mlm.alhamdulillah sy amalkn dr awal hamil smpai 37w skrg x pnh smbelit.

saya makan malam pagi buah oren dgn pear . insha allah tak sembelit . air putih yg penting kena minum banyak

Kalau saya sembelit .. saya minum air yakult , lpas tu .. mmg mmg sedap laa membuang 🤭🤭

tinggi Gula. takut sangkut gdm Pula. makan betik, pisang, minum lemon kosong

Sy masa sembelit, Sy makan buah delima. beli buah betul bukan air atau pati.

prefer makan buah sis👍🏼 buah pisang