Bayi 3 bulan duduk dalam kerusi pelampung

Mommies, ok ke kalau letak baby dekat kerusi pelampung ni ? bby kalau letak atas katil dia nangis nak duduk. Sy okay je la sbb dia tak nangis dh kalau duduk sbb kalau nak pegang sentiasa tak terbuat kerja pulak. Tp ayah sy ada tegur risau tulang belakang dia belum kuat. Sy first mom kurang tahu sgt. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

Bayi 3 bulan duduk dalam kerusi pelampung
3 Balas

mummy sebaiknya jgn dulu ya.. betul tu tulang baby blom kuat lg.. baby baru 3 bulan.. mungkin dia nak mummy dukung.. saya dulu buat keje sambil dukung baby pki kain baby carrier yg sesuai utk 3 bulan.. bagus mummy bertanya.. jika confius bole dptkn nasihat drpd nurse kk.. smoga mummy n baby sihat2 selalu🥰