Sakit di tulang vagina

Hi mommies , now saya 33w 3d start sakit kat bawah masa baring and tido. rasa mcm ngilu je kadang rasa mcm tahu nak ckp sakit tu mcm mana 🥲 terpaksa pegang bawah tahan rasa sakit tu. tp bila berjalan okay pulak. Tanda tanda nk bersalin ke ? 🥹 #ingintahu #firstbaby #firstmom

19 Balas

normal sis .saya pernah .masa anak kedua. mmg sakit sgt2 smpai saya nangis tiap kali bgun tido nk pi kerja. kkdg sakit smpai kaki xboleh nak bergerak . pijak lntai je sakit sgt.

1y ago

moga kuat slalu sis 💪