Brown spot da seminggu muncul setiap pagi

Hi Mommies.. normal ke ni if brown spot asyik muncul ja.. kadang 1 titik.. today 1line panjang plak light brown spot tu.. risau la.. saya pregnant da 9weeks..

4 Balas

Sy dah hari ke 9 ada spotting brown. Cuma hari ke 3 banyak gila penuh pantiliner. Tertanya² baby masih ada tk, sbb tkde alahan apa². Haritu scan tak nmpak apa², dr kata sama ada kecil lagi atau nak gugur atau luar rahim. Suruh dtg balik 10 hari. Hmm risau hari²