Dengkur kuat

Hi mommies! Normal ke kalau dengkur masa mengandunf? Ke sebab berat saya naik mendadak ao jadi dengkur? Masa kurus dulu tak pernah dengkur pun 🥹🥹 #firstbaby #firstmom #bantusharing #pleasehelp

17 Balas

pregnant ke tak pregnant saya rasa kadang kita mmg berdengkur sebab penat rasanya 🤣🤣 malam ni nak kena tanya husb saya tidur dengkur ke tak risau pulak sebab selalu dia yg lena dulu 🤣🤣 tapi saya masuk trimester 2 tidur selalu keluar airliur 😹😹

sama la sis, dulu anak 1st time preggy dengkur, lepas bsalin dah normal blk. ni preggy 2nd baby, 3rd trim ni bdengkur siap liur lg🤣dah la telinga jenis sensitif, asyik tbangun sbb bunyi dengkuran sendiri

7mo ago

Hahaha ya tuhan. Terhibur pulak saya bacanya. Terbayang2 pulak. Takpa, nikmati moment2 yang ada.

normal kot.kadang sy pun tido berdengkur terkejut dengar dengkur sendiri.sampai sedar dari tido.😅😅😅

normal rasanya. saya pun mcm tu husbnd ckp letak kepala trus dengkur. lgipun saya kja 12-15jam letih kot

Normal…sy lg teruk..masa prgnt bnyk air liur.. dala berdengkur pakej keluar air liur lg 😑

Saya masuk 3rd Trimester memang jadi Tidur berdengkur. Baru lelap beberapa saat dah dengkur. 🤣

7mo ago

SAMAA dulu tak pun

normal..nnt msuk wad lg la..smua berdengkur muka cntik cm bidadari pon dengkur bergegar wad

7mo ago

HAHAHAHAHAHAHAHA

Patut la husband tegur mlm2 berdengkur kuat hri tu haha ingt sy sorg je..

SAMAAA. ni anak dah setahun pun masih ada sikit 😭

normal bagi sebahagian ibu hamil. Cepat penat