PERUT CRAMP

Hi mommies, normal ke kalau 9weeks perut cramp. Macam senggugut rasanya

2 Balas

Iya masa saya 9 weeks dulu pun saya cramp perut sampai takleh gerak… Waktu tu mmg risau jadi pape… tapi cramp tu dtg kejap2 je… tapi selalu… mungkin rahim nak membesar kot… lepastu dah okay dah… asalkan takde bleeding… kalau takut sangat pergi klinik ye buat scan

Yes sis, it's normal. Tapi sakit kejap je... klu lama2, it's better to jmpa doc