Berat badan baby

Hi mommies, is it normal baby girl 8 months but berat 6.8kg je? Masa lahir 2.67kg. Saja nak tahu and thanks for sharing mommies smua❤️

5 Balas

selagi bmi baby, awak xperlu risau okay. macam saya baby boy setahun 7bulan baru2 ni timbang berat 10kg. misi kata bmi baby okay.

selagi bmi normal. xperlu risau. berat2 gendut pon tak larat nak dukung ?

ikut garis panduan klinik. klau nurse ckp ok. maknanya xda masalah.

As long graf tumbesaran baby u ok, u shouldn't be worry much.

kalau graf ok..ok la tu