Salam mommies. Normal ke baby girl baru masuk 2 months berat 4.3kg? Mommies blh share berat baby? Tq

4 Balas

normal. sama anak sy. check up 2bulan , 4.3kg. sy dengar ckp misi je , misi kata normal. sy tksusah hati. jgn terlalu dengar dengar ckp org baby kecik ke tk berat ke. dengar ckp misi & doc je. selagi dorang kata normal. should be okay. jgn terlalu fikirkan sgt. kalau doc or misi kata berat dia tk okay, baru fikir cara mcm mana nak naikkan berat dia.

1y ago

Kalau sis anak 2 bulan 4.3. Baby saya baru 4kg . Tu la nurse ckp dah BmI line kuning. 1 malam duk fikir pasal berat. Tapi kalau ikut chart dr berat lahir sampai skrg nak je. Rasanya feed baby mcm biasa je la

normal la tu sis. anak sye checkup sebulan dh 4.3kg

Normal. Anak sy sebulan dah 4.93kg

anak Sya 2 bulan 4.9kg normal je