Baby 14days

Hi mommies! It is normal baby 14days poo poo sekali sehari? Sbb baby still ada jaundice. So agak risau bilaa dia kurang poo poo

3 Balas

sis boleh try set ni sis... t-rub bantu melwaskn pembuangan.. calmtime untuk bantu ank tidak meragam.. sis brminat blh pm www.wasap.my/60138661354

bykkan bagi susu badan.. anak saya satu hari smpai 4 kali popo..

kena kerap myusu..bila baby kerap poo poo, kuning akan cepat hilang...

3y ago

ye betul tu. kalau boleh mnyusu selang 2/3 jam.