makan pertama untuk baby 6 bulan makan.

Hi mommies .. nk tnyee mommies bg anak umur 6 bulan makan makanan yg macam manee yeee ? boley sharing tk . Sye first mom .. ade je misi bgthu macam mana jenis pemakanan baby bru nk kenal makanan .tapi nk jgk tahu pengalaman ataupun cara mommies lain bg makan .. thankQ

6 Balas

sy ada tanya nurse haritu apa permulaan makanan UTK baby nti.nurse Kate blh rujuk buku biru ank.tp tulah nurse tu plk Kate cm xmenarik kn menu dlm buku ni.😆😆sy pg bg Nestum beras putih campur sikit biskut milna.tgahari dgn ptg nasi kosong+ikan bilis+carot kentang.