Scan kandungan

Hi mommies, nk tnya .. mommies biasa scan kandungan berapa kali sebulan?

2 Balas

ikot pada doc. biasa kalo takde masalah jarang doc kerap scan. kalo ada masalah je yg akn jd kerap scan. tp kalo riso nk scan setiap bulan boleh buat dkt klinik swasta

2y ago

saya pon guna WhatsApp bisnes juga. kalo nk ika add boleh ltk no fon kt sini .nt ika add

Hi, bulan ni sy pegi scan 3 kali dh sbb nk confirm pregnancy. Tiga2 klinik lain2 😆