Hi momies!!

Hi mommies, nk tnya betul ke kalau kita tidur terlentang je.. tk mengiring baby boleh lemas? 😊 sya pregnant 16w Kdg2 penat tidur mengiring 😂😂 tq yg sudi jawab hehe#bantujawab #firstmom

14 Balas

saya selesa terlentang . kalau mengiring tak lena tidur . alhamdulillah selamat je anak saya 😅

awal lagi perut ringan boleh xde masalah pun telentang.. nnti perut da besor disarankan mengiring..

dh masuk 2nd trim keatas, elakkan tido terlentang. xelok untk baby.

better mengiring