Baby. Mandi

Hi mommies. Nk tnya baby korang mandi air suam smpai brp bulan? Ank sy klau kena air paip tu mmg menangis selak mcm kna cubit

6 Balas

anak saya hari ke 7 da mandi air paip da . sis nak ajar ank mandi air paip kne berperingkat airnya . dari suam lps2 sis buat air tu sedang sedang suam 3hari berturut turut lps2 dia akan serasi dengan air paip . jgn curah air paip trus dkt bdan dia lap lap sikit sikit dkt muka kepala dia dlu . lps2 da sabun bru amik paip jirus sikit sikit lama lama dia ok . 🌹

baby sya 3 bulan dh mndi pkai air paip.. umur dia 2 bulan sya biasakan cci berak kat singki..so dia x terkejut sngt klau nnti mndi pkai air biasa.. Klau pgi mmng sya mndikan dia lewat skit..jdi air tu x la sjuk sngat

Bergantung pada penerimaan baby. Anak saya mandi air suam dari lahir sampai umur dia 1y10m. Sekarang umur anak 2y, dah mandi air suhu biasa sebab sendiri yang request 🤭

bby sy 5 bulan lebih msi guna air suam,bkn apa air paip rmh ni sejuk sgt mak dy pn klw mndi mngigil..sy buat air suam2 kuku je la kesian kt bby nnti

Baby saya lepas 30 hari saya ajar mandi air paip biasa dah.

air paip biasa ja